Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Промени и подобрение в играта табла

Промени и подобрение в играта табла

admin 16 май 2023

Уважаеми потребители,

Имаме добри новини за всички фенове на играта табла! Направихме някои промени и подобрения, които се надяваме да направят играта още по-забавна и интересна.

Първо, работихме усилено върху алгоритъма за хвърляне на зарчета. След множество тестове и подобрения, успяхме да направим системата по-реалистична и с по-добра случайност при резултатите. Това означава, че всяко хвърляне на зарчето сега ще бъде по-разнообразно и непредсказуемо, което допринася за стратегическият аспект на играта.

Още едно подобрение, което въведохме, е че числото пред купата в играта ще показва и общия резултат между двамата играещи. Това ще Ви дава възможност да следите напредъка си и да сравнявате успеха с противника.

Надяваме се, че ще оцените тези промени и че ще се насладите на подобрена игра табла. Ще продължим да работим усилено, за да Ви предоставяме по-добри игрови изживявания и непрекъснато ще търсим начини да подобряваме играта.

Благодарим ви за вашата подкрепа и продължавайте да се забавлявате!

С уважение,
Екипът на Djagi.com


dReam_ 16 май 2023

Е сега вече ще ги разбия!

admin 17 май 2023

Уважаеми потребители,

Искам да добавя нещо важно. При отчитането на резултата, вече взимаме под внимание спечелените точки (1,2 или 3), а не както до сега на победа (1 победа добавяше +1 към резултата)

Поздрави,
Екипът на Djagi.com

analitik99999 17 май 2023

Опонента има 3 свободни капии , аз , с върнат зар. От 5 поредни хвърляния на зара , не мога да вляза. емотикона

admin 17 май 2023

Аnalitik9999,
Това нима не Ви се случвало в реална игра?

larinka 18 май 2023

Преди 2 седмици не помня с кой играх на табла . Почти свършихме и на мен и на опонента останахме с 1 пул и беше той на ред да си го вкара . Опонента отказваше над 20 пъти да си го вкара и всеки път му цъках на таблицата да му отпусна допълнително време . В чата ми пишеше да оставя на робот да му го вкара . След 3 минути сигурно му омръзна и си го вкара и ме би . Трябва таблицата за отпускане на време да не се показва толкоз много пъти а при три отказа да си вкара пула автоматично да губи играта .

EXECUTIONER 18 май 2023

емотикона

joro679 20 май 2023

Здравейте!искам също да добавя за един много голям проблем в таблата, при първоначално хвърляне , не може да се играят чифтове, а всеки хвърля за по голям зар да играе 1 ви , ако се падне чифт отново и отново се хвърля , в реалната табла всеки хвърля по 1 зар, и който има по голямо число ,тогава отново хвърля 2 та зара едновременно, така има възможността да изиграе вече чифта!

admin 21 май 2023

joro679,

Това също е решено вече като проблем.

lada77 22 май 2023

Не забелязвам някакви подобрения,даже сега е по–лошо емотикона

Magitta 23 май 2023

Според мен има промяна , преди при обиране на пуловете , наливаше чифтове само на единият опонент.Изиграх около 10-на игри в турнира миналата седмица и ми се струва, че този проблем също е решен.Надявам се, да не е случайност.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21073
Премахни рекламата